Detailed Notes on iş ayakkabısı swolx

Wiki Article

Ayakkabının dış yüzeyinde kullanılan 1.eight mm kalınlığında yumuşak petek desenli mikrofiber, ayakkabıya nefes alabilirlik ve hafiflik kazandırır. Bu özel malzeme, TPU laminasyon ile kaplanarak ekstra dayanıklılık ve koruma sağlar.

Ayakkabı içindeki Airpont tekstil astar, hava alabilir yapısıyla ayaklarınızı serin tutar ve terlemeyi azaltır. Bu teknoloji, ayakkabıyı uzun süreli kullanımlarda bile konforlu hale getirir.

İş güvenlik ayakkabıları, kişisel koruyucu ekipmanlarla ilgili Avrupa direktiflerinin gerekliliklerini karşılamalıdır.

Zorlu çalışma koşullarında ayakları korumak için tercih edilen ayakkabılar sert ve ağır yapıları nedeniyle ayakları yorabilir, terlemeye neden olup huzursuz hissettirebilir. Ancak Sroter Güvenlik İş Ayakkabısı'nı tercih ederek gün boyu konforlu kullanımın keyfini çıkarabilirsiniz. Nefes alabilen üst yapısıyla ayakların kuru kalmasını sağlar. Yumuşak kevlar orta tabanı konforlu kullanım sunar.

Koyu renkli ve hızla kirlenebilen yapıda olan ayakkabılar şantiyede çalışan işçiler için uygun değildir. Her türlü riske karşılık olarak ve kullanım kolaylığı açısından şantiye işçi ayakkabılarında iş ayakkabısı spor bağcık olmamalıdır.

Güvenlik ayakkabısı erkek kadın iş ayakkabısı hafif spor nefes alan koruyucu ayakkabı çelik kapak spor ayakkabı kaymaz spor koruyucu ayakkabı 35-46EU

İş güvenliği ayakkabısı kışlık ve yazlık olarak kullanılabilecek alternatifler mevcuttur.

Mekap iş ayakkabıları, aynı zamanda ergonomik tasarımlara ve ayak sağlığına önem veren modellerle de karşımıza çıkar.

Ayrıca tabanın derinliği ve diş yapısı, kaymazlık performansını artıran önemli unsurlardır.

Düşük yoğunluklu orta iş ayakkabısı standartları taban hafif ve esnekliğin yanı sıra topuk şoklarına ve titreşimlerine karşı mükemmel eğilim sağlar.

Yapılan düzenleme ile ayakların gerektiği korunması adına çelik burunlu ayakkabıların kullanılmasına karar verilmiş ve çalışanların chance faktörü yüksek ortamlarda bu ayakkabıları giymeleri kararlaştırılmıştır.

Ayakkabının ergonomik tasarımı, farklı ayak yapıları için mükemmel bir uyum sağlar ve uzun süreli kullanımda bile rahatsızlık hissi vermez.

taban ile donatılmıştır. İç Malzeme: Sentetik Nefes alabilir ve yumuşak iç tamponlama, ıslandığında nemi hızlıca emer. Bu da mükemmel rahatlık sağlar ve çalışırken ayaklarınızın

This Internet site is utilizing a stability services to shield by itself from on the net attacks. The motion you iş ayakkabısı bot merely performed activated the security Option. There are lots of actions that may trigger this block which includes distributing a particular term or phrase, a SQL command or malformed details.

Report this wiki page